About

We love
what we do.

Κάνουμε τους φανταστικούς κόσμους των παιδιών πραγματικούς με ήρωες τα ίδια τα παιδιά!

Γιορτάζει την πιο ξεχωριστή του μέρα. Και μόλις αντικρύζει τον κόσμο που δημιουργήσαμε για το πάρτυ του, ακούγεται ένα ουααααου ή ζωγραφίζεται η χαρά στο πρόσωπό του ή και τα δύο!

Σε αυτήν τη στιγμή, συνοψίζεται η επιτυχία!

Και φυσικά όλη μας η έμπνευση και η χαρά για κάθε παιδικό πάρτυ που διοργανώνουμε.

Who we are

400 παιδιά μέχρι σήμερα έχουν γιορτάσει τα γενέθλιά τους μαζί μας! Οι οικογένειές τους μας εμπιστεύτηκαν και η χαρά αυτή επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο! Κι όταν υπάρχουν και άλλα παιδιά στην οικογένεια, μετατρέπεται σε δέσμευση από την πλευρά μας: ότι δε θα σταματήσουμε ποτέ να ψάχνουμε καινούργιες ιδέες και να βελτιώνουμε συνεχώς τις  υπηρεσίες μας.

Η Wecandoit, από το Σεπτέμβριο του 2014, ένωσε τις δυνάμεις της με τη Rock Paper Scissors Events. Η ένωση αυτή, ενίσχυσε τη δυναμική της πορεία, εμπλουτίζοντάς τη με καινούργιες γνώσεις και αύξησε τις δυνατότητές της σε πολλούς τομείς συνεργασιών και κομματιών event planning.

Who we want to be

Έχοντας σχεδιάσει και οργανώσει περισσότερες από 800 παιδικές εκδηλώσεις, η Wecandoit είναι μια εταιρεία που όραμά της έχει να αξιοποιήσει την εμπειρία της σε καινούργιες κατευθύνσεις, έχοντας πάντα όμως ως επίκεντρο τη στενή σχέση της με τους γονείς και τα παιδιά.

Θέλουμε να είμαστε καινοτόμοι στις προτάσεις μας, σχεδιάζοντας κάθε χρόνο καινούργια θέματα για τα πάρτυ μας.

Ο συνδυασμός διασκεδαστικών παιχνιδιών  με τη δημιουργία  μιας παραμυθένιας ατμόσφαιρας και τον υπεύθυνο συντονισμό  είναι για εμάς τα τρία σημεία με τα οποία αποδεικνύουμε πάνω από όλα ότι we can do it…  for kids only!

Services

Στα 6 χρόνια λειτουργίας μας έχουμε συνεργαστεί με μεγάλα ξενοδοχεία, κτήματα, αθλητικά κέντρα, φάρμες, αλλά και ιδιωτικούς χώρους.

Mας έχουν εμπιστευτεί γονείς για να σχεδιάσουμε το κάθε πάρτυ ξεχωριστά, βάσει του θέματός του: από τα παιχνίδια μέχρι και τη διακόσμηση!

Δίνουμε έμφαση στη διαμόρφωση του χώρου, είτε είναι ανοιχτός, είτε κλειστός και προσαρμόζουμε ανάλογα το είδος της παιδικής απασχόλησης.

Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες μας:

 1. Προγράμματα παιδικής απασχόλησης με θεματικά παιχνίδια, στολές, μασκώτ, εξοπλισμό ανάλογα με το θέμα.
 2. Σχεδιασμός προγραμμάτων παιδικής απασχόλησης με δυναμικό χαρακτήρα και αθλητικές δραστηριότητες για κάθε ηλικία παιδιών ανάλογα με το χώρο.
 3. Καλλιτεχνικά εργαστήρια που μπορούν να λειτουργούν παράλληλα με τα δυναμικά παιχνίδια, έτσι ώστε να καλύπτονται τα ενδιαφέροντα όλων των παιδιών.
 4. Σταθερά παιχνίδια-σταθμοί που εμπλουτίζουν και κάνουν πιο συναρπαστικό το πρόγραμμα
 5. Ειδικές παραστάσεις: Κουκλοθέατρο, Magic show, Επιστημονικά πειράματα, χορευτικά – karaoke.
 6. Μεταμορφώσεις, face painting, tattoos.
 7. Διακόσμηση του χώρου με ξεχωριστές προτάσεις για την είσοδο, κρεμαστών στοιχείων, backdrops και δημιουργία απαραίτητων σκηνικών.
 8. Επιμέλεια candy table και γλυκών με θεματικό χαρακτήρα.
 9. Αναμνηστικά δώρα.
 10. Food Stations που δίνουν έμφαση στην ποιότητα, αλλά και στην ιδιαίτερη παρουσίαση, έτσι ώστε να έλκουν το ενδιαφέρoν των παιδιών, αλλά και των μεγάλων.
 11. Εξειδικευμένες υπηρεσίες για πάρτυ μεγαλύτερων παιδιών (μεγάλα παιχνίδια, μουσική κάλυψη, φωτισμός, photobooths και πολλά άλλα.

What more can we do for you?

Τα Χριστούγεννα αποτελούν μια πολύ ξεχωριστή και αγαπημένη περίοδο όπου όλοι γινόμαστε παιδιά!  Γι΄αυτό, σχεδιάζουμε διαφορετικά θέματα κάθε χρόνο για τις γιορτές των πελατών μας, τόσο σε ιδιωτικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο.

Contact us

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!